Shërbimet

Ne ofrojmë produkte, zgjidhje dhe shërbime në të gjithë zinxhirin e vlerës së energjisë. Ne mbështesim klientët tanë në rrugën e tyre drejt një të ardhmeje më të qëndrueshme.

ÇFARË BËJMË DHE ÇFARË OFROJMË

Ofrimi i vlerës për klientët tanë nëpërmjet produktit të vazhdueshëm & Inovacioni.

Planifikimi dhe Menaxhimi i Projekteve

Me specialistë të menaxhimit të projekteve në shtëpi, Fuente Dynamic ofron zgjidhje profesionale të menaxhimit dhe planifikimit të projekteve. Jemi krenarë që kemi ofruar më parë projekte të shumta mahnitëse, përmes të cilave kemi fituar jo vetëm përvojë, por edhe njohuri të tregut për mënyrat më të mira për të vepruar në këtë sektor. Nga planifikimi i projektit, në hartën e WBS, në menaxhimin e gjithë projektit, ne jemi këtu për të ndihmuar.

Shërbimet e paneleve diellore

Gjeneratorët e erës

Shërbime Hidrocentrale

Shërbime Burime Fosile